Länkar

Du är här

Felmeddelande

Notice: Undefined offset: 1 i counter_get_browser() (rad 70 av /home/galtabacks/public_html/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Till dig som vill veta mer Galtabäckskeppet och liknande projekt. Här finner du ett antal länkar till olika artiklar, nyheter och hemsidor. Klicka på länken och ny webbläsare öppnas.

Har du tips på fler användbara länkar - sänd ett mail till vår webbansvarig på adressen info@galtabacksskeppet.se

Galtabäcksskeppen

Hallands Medeltidssällskap - Hallands Medeltidssällskap är en ideell förening som vill främja forskningen om medeltiden i Halland och en viktig samarbetspartner till bygglaget.

Fotevikens Museum

Ale vikingatid

Viking navy

Sällskapet vikingatida skepp

Vikinga skeppet Sigrid Storråda.

En intressant rapport om västsvensk medeltidshistoriaVikingaskeppsmuseet i Roskilde - Ett fantastiskt museum i Roskilde, Danmark som fokusert på vikingatid i allmänhet och vikingabåtar i synnerhet. Firade 35 års jubileum 2004.

Stig ombord - En spännande och insprerande muiltimediapresentation om hur man bygger ett vikingaskepp. Greppa yxan, ut och klyv plank !

Gränsfors Bruk - För den som är intresserad av handsmidda yxor finns här information yxans historia och hur en yxa sköts. En rolig detalj är att yxorna märks med smedens initialer.

Sponsorer

Sparbanksstiftelse Varberg
Varbergs kommun
Varbergs Bostad
Coop Varberg
XL Bygg Varberg
Varberg